Är sommaren över?

I’m not confused. I’m just well mixed.

Robert Frost

Ligger i sängen och lyssnar efter tornseglarna. Så länge de är kvar är det fortfarande sommar. Hörde ingen denna kväll. Det har gnällts över sommarvädret i tidningarna. Och det finns alltid nån plats i landet där folk är missnöjda. För egen del är jag mer än nöjd med stockholmsvädret under min semester, lagom varmt 20-24°. Möjligen lite för torrt, björkarna har gulnat på Fåfängan och på Åsöberget.

Not much really, just made it because of the textures, the lines and the graffiti, the roughness of the scene.

Tar en hemmadag för att vila efter första arbetsveckan. Det blir det vanliga, disk och blomvattning samt städning. Trodde Liverpool skulle spela sin final i Audi cup, eller vad det nu var för försäsongsturnering, men hittar inte matchen i tv-utbudet.

Väntar annars på inspiration. Blir lite bildtrött av att kolla gatufotogrupperna på Facebook plus Flickr och Tumblr. Sällan nåt nytänkande och mycket klichéer, sånt som redan är gjort flera gånger om. Finns ju gruppen Progressive Street Photography, men det är samma med den, inget nytt. Skulle de å andra sidan moderera hårdare och bara publicera progressiva gatufoton, skulle det inte bli särskilt många. Sen har vi gruppen Svenskt gatufoto, som just är hårdmodererat och där händer just inget alls.

http://talljamz.tumblr.com/post/160941188882/la-beautede-pandore-louis-stettner-ilike

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Är sommaren över?”

  1. En del, kanske. Har inte blivit så mycket sketchande för egen del, bara ett par nyllen. Hittade en schysst sketch jag gjorde på någon skolkonferens. Tappade sen bort den i röran. Men det var en påminnelse om att jag en gång kunde.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.