Måleri för inspiration

Såg Michael Trabitzschs film om David Hockney. Den var riktigt inspirerande! Det är kanske i den målade konsten jag ska hitta min skaparlust? Beställde omgående en Hockney-bok, hoppas de bilder jag gillar mest finns med i den. I filmen satt de och bläddrade i en gigantisk bok med hans målningar, undrar hur mycket den kostar? På tal om gatufoto på webben, In-public´s sajt har rätt kul gatufoto och -fotografer, mycket färg och lite, lite kanske påminnande om David Hockneys målningar och kanske därför fallande mig på läppen.

SvD-artikel:

Blir man dum i huvudet bara för att man fyllt 67?”

Ska be att få återkomma!

Ny arbetsvecka ahead. Mulen måndagsmorgon. Det artar sig!

http://petersolarz.tumblr.com/post/163864588548/petersolarz-photography-by-peter-solarz-from

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017