Kategorier
Stockholm

Dystra utsikter

Dystra utsikter:

Loneliness is deadlier than obesity and should be considered a public health risk, experts have warned.

Those with bad social connections have a 50 percent increased risk of early death compared to those with good social connections, a review of studies on loneliness suggests.

Har ett par gånger försökt förnya prenumerationen av amerikanska fotomagasinet Aperture men de har inte kunnat ta betalt via Nordea. Jag gissar att de inte hinner under den timme mitt kort är öppet.

Kikar på NYC-resa 2017, tänker att jag ska kolla då och då för att se eventuell prisförändring. I dag skulle flygbiljetten kosta mig 2004:- + 1790:- = 3 794:- (för 14-21 april). Mina gamla hotell, Hotel Metro 17 035: och Chelsea Savoy 12 230:-. Får återkomma när jag känner att jag har de stålarna.

Mäktigt åskväder på söndagseftermiddan, när jag ligger i sängen och kollar allsvensk fotboll. Djurgår´n bortaslog Norrköping men två skador solkar glädjen. ”Peking” fick se Andreas Blomqvist halta av planen med en befarad knäskada i mitten av första halvlek. Andra korsbandsskadan i samma knä, i så fall. Djurgårdens nye unge högerback Felix Beijmo bars av plan på bår efter en situation där han fick en motspelare över sig varvid knät vek sig illa. Den formstarke backen var dock försiktigt optimistisk efter matchen, men en röntgenundersökning får ge besked om hur det är. Håller tummarna för båda spelarna, det har varit för många korsbandsskador på relativt kort tid nu inom fotbollen.

http://exislanegra.tumblr.com/post/164130782039/msjanssen-this-living-hand-christina-coral

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017