Planket 2017 och det förflutna

Knallar ner mot Vita bergen och Planket 2017. Alldeles för mycket fotografi för att man ska se något enskilt. Men alltid kul att morsa på Bengt H., Jimmy, Tommi, Berlin-Jan, Hans L., Ronny med flera. Tycker nog det var bättre förra året. Är inte kvar alltför länge utan går efter nån timme, glad att inte behöva hänga där till klockan sju i kväll.

Jan Bernhardtz med förmodad dotter.

På vägen dit, på Folkungagatan, cyklandes, träffar jag min gamle jobbarkompis Lelle och får en pratstund. Vid Planket träffar jag en förälder till två av mina elever, den äldste går  sista året på gymnasiet, den yngsta i åttan. Får höra att jag fortfarande ligger på deras tio-i-topplista.

Hemma i Orminge vinkar en man in mig till a-lagsbänken och surrar lite om bekanta från barndomen. Han känner igen mig, jag känner inte igen honom. En dag då det förflutna hälsar på.

Facebook funkar inte när jag ska ladda upp bilderna från dagen. Skräp! Läser kvällsblaskan och tar en liten nap på det. Sen fungerar Facebook igen.

Däremot känner jag mig lite mer förkyld än i morse.

http://exislanegra.tumblr.com/post/164626524724/victormalonso-the-infinity-is-mine-víctor-m

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017