Bok på G?

You know when you wake up dying to be creative but you have no one to be creative with so you just lay in bed instead?

Tog till sist itu med min svartvita berlinbok. Upptäckte sen att jag nog vill ha med ett par tre bilder till. Ska se hur jag gör för att lägga till sidor, hyr dyrt det blir. Eller om jag måste killa några darlings. Och omslaget återstår. Plus den text jag tycker ska finnas med.

Hade över huvud taget god energi i går. Berodde kanske på mina höstkalla fötter? Eller var det kaffet?

Nordkorea spränger en vätebomb, USA och Sydkorea är överens om att svara militärt, enligt rubriker på Aftonbladet webb. Världens farligaste man? skriver man och menar Nordkoreas diktator Kim Jong-Un. Donald Trump kommer då som ohotad tvåa, om han inte till och med delar första platsen.

Mer intressant på fejan:

REMAINS OF NAZI OFFICER DISCOVERED INSIDE 100-YEAR OLD GIANT CATFISH

http://exislanegra.tumblr.com/post/164924188109/shihlun-daido-moriyama-kariudo-hunter-1972

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Bok på G?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.