Säsong för ormingebombaren

I said to my soul, be still and wait without hope, for hope would be hope for the wrong thing; wait without love, for love would be love of the wrong thing; there is yet faith, but the faith and the love are all in the waiting. Wait without thought, for you are not ready for thought: So the darkness shall be the light, and the stillness the dancing.

T.S. Eliot

Tydligen är det säsong för ormingebombaren, igen. Flera skarpa knallar har vid flera tillfällen de senaste veckorna stört kvällstystnaden. Konstigt att det bara fortsätter och att man inte hör något om det. Vet inte om det är knallskott som används. Därtill är det nån blöjknutte som gillar att göra burn outs med sin bil. Och nissen som klonkande återvinner sina tomglas efter midnatt. Det är stundtals livat i uterummet.

Under hot städade jag min balkong, annars tvångsstädas den av förvaltningsbolaget och jag får fakturan. Bor på fjärde våningen och ändå har min bostadsrättsförening koll på vad jag har på den. Okej, den behöver städas, men jag tycker inte om tonen, och känslan av att vara övervakad.

Annars en helg med ovanligt mycket energi. Jag fattar ingenting!

Arbetsveckan börjar med ihållande regn, så mycket fattar jag.

https://alanhorseradish.tumblr.com/post/164937956617/inneroptics-jeanloup-sieff

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017