Flicka vid busshållplats

Läser om Museum of the City of New York i morgontidningen. DN berömmer utställningen om NY:s historia och ger mig samtidigt ännu en anledning att åka dit. Fotografiskas filial på Park Ave South hinner nog inte öppna, eller, jag kanske inte åker förrän nästa höst. Vi får se. Är lite nyfiken på vilka filmer som kommer att visas på flyget över, Dunkerque och Det vore kul att se.

 

Lite trångt framför Paul Hansens respektive Vivianne Sassens bilder i går på Fotografiska. Får ta en titt till vid ett senare tillfälle. Hann ta några bilder på Slussen innan jag tog bussen hem igen för att hinna handla före Hammarby-AIK på teve. Kanske ingen pangbild men de duger till den här bloggen, och att laddas upp.

http://2000-lightyearsfromhome.tumblr.com/post/165180699721/flashofgod-harold-feinstein-sharing-a-public

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017