Kategorier
Stockholm

Vilka vann?

Jag står på platsen där nazisternas demonstration egentligen skulle ha börjat. Hit kom de aldrig. Polisen lyckades stoppa nazisterna innan de ens hann påbörja den planerade marschen. Betyder det att polisen vann? Att kärleken på Göteborgs gator lyckades kväva hatet? Tyvärr inte.

Det går nazister på våra gator.

Helena Trus, Aftonbladet, 30 september
Fick två mejl från Gabriella Hellström med samma innehåll: ”Vi har tagit hand om problemen med ditt konto. Ditt konto visar nu en större summa som är tillgänglig idag.”
Man tackar! Och det blev ännu bättre lite senare under dygnet, då en Gabriella Vogler kom med samma information. Så nu är jag rik som ett troll. Eller om det är Gabriellorna som är troll?
I dag klarade jag mig utan treo ända tills jag kom hem. Kanske kanske är förkylningen på väg att klinga av.
Lite ny läsning låg och väntade i postboxen: Flannery O´Connors Blodsviss och Willy Vlautins Sviker dig aldrig. Måste komma ihåg att beställa Walter Benjamins Passagen. Hade för mig att den finns översatt till svenska, men det verkade som de förslag jag fick upp på prisjämförsidan var antingen på engelska eller tyska. Hittar den på Bokbörsen.
https://exiled–pharaoh.tumblr.com/post/166026125082/yitikhayallerim-yağmurun-sesi-huzurdur

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017