Kategorier
Stockholm

Ringo!

Kazuo Ishiguro?! Får kanske ta och läsa nåt av nobelprissnubben.

Ändrade planer för dagen. Det blir nog höstsalongen på Fotografiska och ett besök på Timmermansgården. Tror jag. Ändrade planer igen, det regnar ju! Får ta allt ovan i morgon istället. Drar nåt gammalt över mig och bidar min tid.

Lyssnar på Gessle i P4, som listat än det ena än det andra i musikväg. Tidigare i morse lyssnade jag på hans nio bästa New wave-låtar. Nu blir det de nio bästa trummisarna i pophistorien. Den gode Per har Ringo Starr på första plats.

Nordea har problem i dag, ”Tillfällig störning. För närvarande är internetbanken inte tillgänglig och vi arbetar med att försöka lösa problemet. Vi kan tyvärr just nu inte säga när problemet kan vara löst.” Jag kan med andra ord inte logga in och se över mina kontoärenden. Vilket jag gärna vill göra på helgerna när hjärnan är utvilad. Får diska istället.

Annars rullar Spotify medan jag sitter och surfar efter nåt intressant. På Tumblr har jag förresten passerat 3 400 följare. Tänk om alla dessa kollade på mina foton men det gör de inte. En bra dag är det 1% som kikar.

Bläddrar i Moderna Museets medlemsblad. Det händer en del spännande på museet i höst, ”Manipulera världen – aktivera Öyvind Fahlström” inte minst. Sen måste jag försöka se till så jag hinner dit till kl 17.30 nån tisdagkväll. Det var nåt om rysk avantgardism, och det blir litteraturfestival.

http://kafkasapartment.tumblr.com/post/166139732231/branky-1974-jiri-horák-gelatin-silver-print

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017