Kategorier
Stockholm

107 fotoböcker

Pratade om fotoböcker med Joachim på Galleri Kontrast i förrgår. Han köpte inga själv, undrade hur många jag hade. Gissade på 70 men det visar sig vara 107 med de senast inköpta.

Fem i tolv tog jag tag i problemet med mitt lösenordsbyte och ringde servicedesken. Snubben testade kontrollfrågorna jag valde för tio år sen men det visar sig som alltid inte fungera då jag inte minns om jag till exempel svarade ”Vilan” eller ”Vilans skola” på frågan vilken grundskola jag gick på. Det löste sig till sist ändå och jag fick ett nytt lösenord på jobbmejlen. Återstår bara att byta det nya, tillfälliga, mot en eget. Och då behöver jag sätta mig vid nån av skolans eländiga pc-maskiner.

Läste några artiklar om naturfoto i Fotosidan Magasin på fredagkvällen, medan jag lät fossingen bada varmt. Det gjorde säkert susen.

Lördag morgon, ingen morgontidning att ligga och dragig med. Ute skiner solen,det blåser och det är regnstänk på arbetsrummets fönster. Vad månde bliva av denna dag?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017