Kategorier
Stockholm

Grey Tuesday to Black Friday

Il Dottore tipsade om ett alternativ till Treo då den senare inte är superbra för kistan i det långa loppet. Naproxen, tror jag det var, i all fall köpte jag den. Ska tas två gånger om dygnet och är dessutom antiinflammatorisk. Får testa en vecka och se om det är en inflammation jag har.

Trampar i väg till jobbet. Det var riktigt skönt att vara ledig en extra dag, även om jag hade min VC-tid att passa.

Väntar ett gäng böcker till mitt postfack, en barnbok, en reseskildring på engelska och två böcker från Bakhåll förlag, Candide av Voltaire och Fredliga tider av Birgit Vanderbeke. Borde läsa mer!

Tycker att de fem senaste fotona jag publicerat på mina olika sajter var lite bättre, eller åtminstone annorlunda, än de innan. Känner lite att jag ska ligga lite lågt och inte publicera mig igen förrän jag känner att jag gjort bilder som är minst lika bra.

Grey Tuesday today, Black Friday stundar, har inga planer för denna kommersiella högtid. Kommer hyfsat snart bli tvungen att köpa en ny MacBook och funderar på att ersätta min tjock-tv med en slimmad. Tittar dock inte så mycket på tv. Kunde ändå vara kul att se sina foton på en 60-tumsskärm, gjorde det i NYC och det var rätt häftigt.

http://undr.tumblr.com/post/167666895352/patrice-molinard-jardin-des-tuileries-paris-1952

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

6 svar på ”Grey Tuesday to Black Friday”

Köpte du Candide på franska? Annars har jag den på franska.

Är rädd du är rädd och tror några piller sak läka foten. Jag tror du måste få mer hjälp än så. Mitt tips, satsa på Nacka på lördag. De är alltid bra där, bättre än på VC.
Det blir milt till helgen Lördag vill säga, sol. Kallt igen på söndag. Om SMHI har rätt, det ska man inte vara säker på.

Candide kommer i ett bokpaket som förlaget bestämmer innehållet i. Jag har den nog redan men har inte läst den.
Typiskt nog känner jag bara minimalt i foten och har gått obehindrat hela dagen. Får se om det håller hela veckan. Men det ligger en remiss där och väntar. Snittar väl ett VC-besök per decennium och min frånvaro igår väckte uppståndelse på jobbet, kan varit första frånvaron på sjutton år.

Höjden av friskhet. Ett praktexemplar. Förstår att du var efterfrågad igår. Det måste kännas fint.

Hoppas du snart får se dina fantastiska bilder på storskärm. Och jag tjatar om att du ska röntga foten för att inte dra ut på foteländet längre. Bli av med det onda. Lev livet! Dra ut på alla gallerier som finns, alla event och NYC, … Jo du!

När ska du ha utställning med dina spännande och vackra bilder? Menar verkligen att det är roligt att få se dem, att höra hur du har det, och få veta att du är så kärnfrisk. Lät som jag raljerade senast, det gör jag inte. Menar varje ord.
Jag har en massa skavanker och har frikort på LSS! Så du är verkligen unik. Var glad för det och fixa foten så du kan fixa foton.

Som jag sagt tidigare, en utställning kostar mer än den smakar.
Har haft ett kul jobb, tror det bidragit till att jag hållit mig frisk. Plus mycket fysisk aktivitet i yngre år. Hittills är det mest förkylningar jag drabbas av.

Jag har också haft kul jobb, men stressig och jag var en idrottstjej och tränar fortfarande, Men jag har överlistat krämporna ganska bra.

Stängt för kommentering.