Kategorier
Stockholm

Ingen raggsocka, bara snösmocka

En massa snö ute, allt är relativt, mer än dagen innan i alla fall. Meindl-kängor på. Börjar med att min tänkta buss är tjugo minuter sen. Det  tar sen nästan halvtimmen att lämna Orminge och sen är det stopp strax innan Henriksdal. Kom en halvtimme försent till jobbet.

Klassisk första snödag även på hemvägen. Då går bussen klockrent men av 500 meter promenadväg är 75% osandad, bara plogad vilket ger en snorhal yta. Alldeles för spännande i mitt tycke. Men foten tycker ingenting.

Champions league-fotboll på kvällarna denna vecka. Ser dem i sängen på min MacBook.

Musikern Clarence Öfwerman säger i DN under rubriken Bra konsert i år: ”Såg John Holm i somras, han var fantastisk.” Samme John Holm ska jag se, tror det är på söndag kväll.
Lite katolsk humor för den som orkar:

https://ottodx.tumblr.com/post/167741364830/two-churches-located-across-the-street-from-each

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

3 svar på ”Ingen raggsocka, bara snösmocka”

Tack för uppdatering! Jag lyckas komma i tid till Kista och mina kompisar. Vi besökte vår gamla arbetsplats för sista gången. Det ska rivas. Nytt ska ersätta. Må Holm vara bra på söndag och kanske du väljer fot, på lördag, eller foto? God Helg!

Exrejade efter jobbet i dag, 200 nya bagis för fyra minuter. Kan numera gå obehindrat, slipper halta, men i dag kändes trots allt att nåt fortfarande är lite knas. Spännande att se om det syns nåt på plåtarna, vill ju ha nåt för min utlagda fyrhundring.
Hoppas ha håg till foto på lördag, så kör jag Holmgång på söndag. Jag behöver ta pauser från det kreativa ibland, har jag märkt de senaste åren.

Stängt för kommentering.