Kategorier
Stockholm

Med skadad fot i den första snön

Den första seriösa snön för säsongen virvlar runt utanför arbetsrumsfönstret.

3600 följare på Tumblr,siktar  mot 3700! Antalet följare motsvaras tyvärr inte till närmelsevis av antalet likes. Man får vara glad åt någon enstaka reblog.

Klockan hinner bli 8.38 innan vårdcentralen hör av sig. Svårt hitta en tid, de erbjuder mig först klockan 14.15 i morgon och det passar illa då jag har ett viktigt möte på skolan. Sköterskan lyckas sen skaka fram en tid på eftermiddagen, men inte med min husläkare och det kvittar ju fullständigt. So far so good.

Bifogar en röntgenbild av min fot, eller vad det nu föreställer.

Man blir inte bättre konstnär för att man blir snitsig. Föredömet Marcel Duchamp lade istället ner arbete på att motsäga sig själv, och sånt fattar jag! Men snits intresserar mig inte.

Dan Wolgers

Nya kaffebönor från Tanzania från och med i dag ”grown by young farmers”. Intressant!

New York Post i dag:

EVIL DEAD – Make room, Satan, Charles Manson is finally going to hell

Läser att OLIW87 kommer ha ChanelOrDie-printar hos Wallery på fredag! Är lite sugen, får se vad de kostar.

Lite doktorkläm på foten, ”den är lite svullen, kan eventuellt vara lätt artros eller nån stressfraktur”. Doktor Tobias tycker jag ska låta röntga den vilket jag får göra på Nacka sjukhus drop-in. De har öppet på lördag från klockan 13, även vardagar från klockan 8 men jag vill inte vara borta från jobbet i onödan. Har jag fortfarande ont går jag dit då, i dag kändes det riktigt hyfsat.

https://silver-frog.tumblr.com/post/167666087312/le-lundi-cest-sous-la-pluie

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

5 svar på ”Med skadad fot i den första snön”

So far so good! Men inte tror du den blir bra nu, den behöver röntgas, tror grannen. Som följt ditt elände.

Artros, jag då ska man göra mycket gymnastik och det har du ju gjort. med foten. ahar gått på Artrosskola på Må Bra i höst och det har blivit så mycket bättre.

Ja, att ha artros i foten skulle vara skumt! Skelettet? Du har väl inte tänder i foten. På lördag kanske du vet! DU får nog stå ut med att vila lite på den!

Stängt för kommentering.