Kategorier
Stockholm

Ultraljud

Everything is Interesting in Photography!

Fick en kallelse till ultraljudsundersökning avseende pulsåderbrock, i februari. Gratis! Absolut bra!

I dag börjar vårterminen. Absolut kul!

Vi går in i ett valår och frågan är vilket land vi vill vara. Till höger i svensk debatt finns partier som vill skrota LAS, sänka löner och tycker att det där med utjämning är trams. I mitten finns Stefan Löfven, som visserligen fyller på välfärden med pengar men som verkar saknar idéer om hur vi möter det nya. Och vars ministrar nu allt tydligare flörtar med den mörka bilden av Sverige. Det är inte en sådan debatt vårt land behöver.

Karin Pettersson, Aftonbladet 31/12 2018

New Yorks tunnelbana är tydligen väldigt sliten. Nån slags politisk sörja har lämnat den mer eller mindre åt sitt öde och nu behöver den fixas. Beräknad kostnad över $100 miljarder. De får låna av kineserna, helt enkelt. Eller skippa några mördarmaskiner.

http://lenscratch.tumblr.com/post/169474026327

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”Ultraljud”

Bra med hälsoundersökningar och har en bra termin.
Jag vaknade och somnade om och gjorde en MaMer, dvs drömde. Det var en fruktansvärd dröm och jag är fortfarande chockad. Må jag inte drömma igen.

Drömde något superläskigt för ett tag sen, kommer inte ihåg vad det var, då jag vaknade tvärt och bara rös av skräck. Annars är mina mardrömmar lika beskedliga som de är sällsynta.

Glömde säga att jag VET att du njuter av dina drömmar. Är hellre utan drömmar om de ska va som den i morse. God termin på dig, nu när den börjat! EN helt ny fräsch termin framför dig. Det är väl gott! Sov gott. Dröm gott!

Jag har sumpat din blogg 11 och 12. Jag har slängt dem för jag är van vid att slänga FB-inlägg när jag läst dem. Dina Fotospår spara jag vanligtvis i en mapp.

11 och 12? Vilken numrering tillämpas? Och samtliga bloggar bör finnas i arkivet på bloggens högersida. Och då har du plötsligt massor att läsa 🙂

11 och 12 är datum. Så jag har inte kunnat notera om du svarat. Ingen fara. Kanske de finns i arkivet som du säger.

Stängt för kommentering.