Kategorier
Stockholm

Leila

9 av 10 svenskar promenerar minst en gång i månaden, visar en kartläggning från Mittuniversitetet.

Vi är pigga, vi svenskar. Minst en gång i månaden, och 90% av oss, jisses! Ser sen att tidningen är från 2015, undrar om det blivet bättre eller sämre?

På morgonbussen sitter en man med en låda skumtomtar i knät. Trodde jag fick mitt lystmäte under jullovet, men jag blev lite sugen.

Gillar mörkret bakom mannen där han står i änden av plattformen. Det inkommande tågets första vagn heter Leila.
I’m going to do what I want to do. I’m going to be who I really am. And I’m going to figure out what that is.
Stephen ChboskyThe Perks of Being a Wallflower

3 799 följare på Tumblr, alltid nåt.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/169425935625/vivian-maier-the-elevated-train-el-new-york

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

8 svar på ”Leila”

Oj, man ska väl promenera varje dag. Inte en gång i månaden. Det går ju bra att vräka i sig skumma tomtar om man går så mycket som du. Det är gott och väldigt onyttigt. Leila lagar god mat. Kollar ofta. Tror inte du kommer att ta sista tuggan av The Big Apple, Du ska ju bli rik och berömd nu och kan åka vart du vill. Ha en fin dag!

Ja, det var en skum(-tomte-)statistik det där! Rich and famous? Tror inte det, men jag läste om en kvinna som fortsatte jobba några dagar i veckan efter sin pensionering och kunde lägga på 8-9 000:- netto till sin pension. Eller hur det nu var. Så det kan jag ju alltid göra när det blir aktuellt.

Du kommer säkert inte att kunna hålla dig borta från jobbet. Fast du blir berömd. Jag jobbar ännu lite med min firma och träffar folk i Kista. Man är ju deras historiegumma.

Det var inget jag blev rik på, fick snarare betala. Ingen vinst, men roligt ändå.

Jag kanske inte riktig fattade vad det handlade om i den där artikeln, det var nåt om dubbla jobbskatteavdrag. Men det låter bra med pension plus jobbinkomst, om det nu är möjligt och tillåtet.

Stängt för kommentering.