Kategorier
Stockholm

När inget går i lås

Drömmer för det mesta riktigt trevligt. Det är som små resor till tidigare ej besökta platser och detaljrikedomen är stor.  De vanligaste ”mardrömmarna”, som dock är ovanliga till sin förekomst, handlar om dörrar.  Till exempel att låskolven inte når in i låset i dörrkarmen för att dörren helt enkelt är för liten. Eller som häromnatten då det var två dörrhalvor som inte gick att få ihop och låsa då de gick omlott. Men det är egentligen inga mardrömmar, jag blir ju inte särskilt rädd.

Lite lattjo post: inbjudan till att tävla om Publishingpriset 2018. Fattar inte varför jag fått det, kollar flera gånger men det står mitt namn på utskicket. SL och Waxholmsbolaget tycker att jag ska ta båten in till stan. Hur kommer jag till båten?

https://sympatheticnerve.tumblr.com/post/169432838764/federer7-new-yor-city-fifht-avenue-c-1959

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”När inget går i lås”

Om du tar långa benet före till Hasseludden eller till Nacka strand, kan du ta båten. Eller det går nån från Hammarby Sjöstan. Ponerar? Ja sa ju du håller på att bli berömd. Se till att vinna tävlingen. Inga bekymmer. Acuna matata!

Skulle jag bo nere vid Hasseludden skulle båten kunna vara ett alternativ. Tror inte något slår motorvägsbuss och tunnelbana till Globen.

Stängt för kommentering.