Äntligen en ny dag!

En talgoxe går på sitt morgonskift kl 6 och börjar pumpa cykeldäck. Ett vårtecken så gott som något. Hade varit en fin väckarklocka men jag kunde slumra en halvtimme till på tisdagmorgonen.

Lite grått på morgonen men en bit in på motorvägen glimtar soluppgången till i bussens backspegel. Äntligen en ny dag!

Kul när man hittar motiv på hemväg från jobbet.

Sossarna och LSS, vilket gigantiskt svek!!!

-8 på kvällen i går, enligt min iPhone-app. Extra svalt i sovrummet men då brukar jag sova som bäst. Istället blev det en usel natt till i dag med bara några timmars sömn. Först ett par rejäla sendrag.

Ett par gånger varje kväll går jag och känner om ytterdörren är låst, så kallad igenkänning.

https://undr.tumblr.com/post/171098284332/brassaï-pennsylvania-station-1957

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Äntligen en ny dag!”

  1. Du sover säkert sött just nu, jag vaknade tidigt – i stan. Med kamera, men inte nu när det fortfarande är mörkt. Snygg bild, igen. Väntar nu på dagens Fotospår. Men jag räknar med att somna om. Var på AF igår och lyssnade till Alice sång. God Dag!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.