Kategorier
Stockholm

Perrongspegel

Svårt teveval i går kväll, Sveriges fetaste hundar på tvåan eller Champions league-fotboll.

Bilden: går förbi den här plattformgrejen varje vardagmorgon. Vet inte riktigt vad det är för något men det speglar sig spännande i den. Tycker jag (men inte särskilt många andra). Och min lilla Fuji X100F har jag ju ständigt i fickan. Blev för övrigt tillfrågad av någon instagramvän vilken kamera jag rekommenderar för gatufoto. Valet står ju för mig mellan X100F och X-T2 och pressas jag väljer jag X100F. En kamera som alltid får plats i fickan och som ger en härlig bildkvalitet.

Kallt i lägenheten på grund av bytet av ventilationsaggregat. Får stå ut  en dryg vecka till. Sen hoppas jag de lägger tillbaka isoleringen igen.

Skickar iväg första fotoboken till Fotoklok, ”Verlassene Orte” fick den heta. Färg och svartvitt från övergivna industrimiljöer i och utanför Berlin. 830:- nånting inklusive frakt. Blir spännande att se. Snickrade även på min gatufotobok från Berlin, här är som sagt problemet att jag har svårt att killa mina darlings. Ett alternativ är då att ha flera bilder än en på sidorna, ska testa det när jag orkar nästa gång. Ett bilduppslag som jag placerat sist vill jag ha längre fram. Det finns att göra!

Förresten, var är lottovinsten?

https://undr.tumblr.com/post/172556435037/shelter-thanks-to-streetiphoneography

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Perrongspegel”

Sorry! Jag sitter inte på Lotto i Visby, men jag ska försöka snacka med dem. DU skulle ju få låna element, inte ska du frysa. Det dröjer några dagar innan det blir varmt ute. Ska kolla upp din kamera 100F.

Stängt för kommentering.