Fader Vår, äntligen

Kung Bore stretade emot i det längsta innan Gumman Tö till sist kunde ta över. Nu är det äntligen dags för Fader Vår!

Nu är utredning om Akademiens relationer till mannen som kallats för ”kulturprofilen” efter att ha anklagats för sexuella trakasserier klar, vilket källor uppgav för Aftonbladet under fredagen. Han har kopplingar till ledamoten Katarina Frostenson, som har kopplingar till kulturprofilen.

Dubbelt koppleri, typ?

 

Kämpar med min Berlin monochrome-bok. Har några bilder jag vill ha med men som inte passar i konceptet. En har jag lagt över ett helt uppslag, och trots att den inte passar in får den hänga med till trycket. Visas nedan.

Eller så lägger jag dem tillsammans längst bak.

Bra kväll, i går. Djurgår´n vann och två av fyra kompisar beställde min bok a´900:-.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Fader Vår, äntligen”

  1. BRAVO! Sålda böcker, investeringskostnader utom arbete, rätt ok. Akademin, hoppas de rensar upp ordentligt, luktar jäv.
    Ha en bra söndag.

  2. Flera böcker på gång, det är ju så kul! Tar mig an mina Slussenbilder nu, rivningsbilder i en bok, gatufoto i en annan. Jobbet blir att återfinna de senare.
    Akademin, den där Frostensson kan packa ihop sina grejer, tycker jag. Och på det Nya Karolinska, avgå alla!

  3. Ja, det är väl Frostensonsympatier som ställer till eländet, fan vilken härma. Liksom Karolinska!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.