Magvärk och nätverk

Har tänkt att kolla Champions league-fotboll på kvällen på min MacBook men lyckas inte koppla upp mig på nätverket. Ägnar mycken tid och möda åt problemet och testar olika lösningar. Till sist kommer jag på att jag ska prova att koppla ur skrivarkabeln till stationära datorn, och där satt den!

Sover taskigt, ont i magen. Slår mig mitt i natten att det var längesen jag käkade en giffel.

Mot Kistamässan!

https://soniacv70.tumblr.com/post/172729489807/the-life-is-a-card-game-passioneperladanza

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Magvärk och nätverk”

  1. Aj, hoppas Kista läker alla svårigheter! Vad är det i Kista idag? Jag är alltid där i april ngn vända. Take care!

  2. Såg det, fackmässa, jag ska gå på E-commerce och se vad det är! Sen går jag på SEE.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.