Hypokondri eller?

Aj och ack vad jag är sjuk. Snuvig, förkyld, ont i magen plus ett par blåmärken på armarna jag saknar orsaken till. Magen är jobbigast under natten. Förkyld har jag varit de senaste tio åren, känns det som.  Eller är det bara hypokondri?

Funderar helt kort på London i sommar, men så kom jag på att jag nog behöver spara till pensioneringen. Berlin och New York räcker gott och väl. Får jobba hårt på bildskapandet i NYC så jag får ihop till en bok. Om så, kan jag fundera på andra städer. Som London.

Exit Danius och Frostenson. Damoffer medan horrible Horace sitter kvar. Mannerströms chilibearnaisesås återkallas. Det är bistra tider!

4 314 följare på Tumblr! Solen skiner, det är fredag! Ett lite mindre bistert perspektiv på livet.

http://mistermarken.tumblr.com/post/172798539951/jackdavison-charleston-sc

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Hypokondri eller?”

  1. Lägg av med TREO nu. Varför tror du du får ont i magen. Jo, pga av skiten i TREO som du häver i dig. Hur ser din kost ut? Skärpning Matti! Så här kan du inte ha det. Alla typer kål och kokt potatis är bra för magen, har jag nyligen lärt mig och det anammar jag och det fungerar. Jag är potatis som godis ibland. på mackan. FIN BILD FRÅN KISTA: Gissa om jag känner till vin, jag kan varje sten i byn.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.