Back in business

Plötsligen bara, när jag kom hem från jobbet, hade min internetuppkoppling  slutat fungera. Gillar inte när tekniken hittar på eget bus när man är borta. Ville ju se det som blev Djurgårdens sista hockeymatch för säsongen så jag ringde supporten. En och en halv timme i luren lyckades inte lösa problemet utan ärendet överlämnades till en tekniker som i bästa fall ska höra av sig under helgen.

Det blir en omställning av dagsrutinerna när det inte funkar att blogga, lägga upp bilder och inte minst beställa tryck  av min bok till de som beställt.

Tyckte ryggsäcken och klisterlapparna på skylten ovanför matchade.

Solig lördag och jag packar ner två kameror och tar mig in till stan. Beskär vernissagen av en vårutställning i Aspudden där fotopolare Jimmy hänger. Han förhörde sig noga om min bok, synd att jag inte kom ihåg att ta med den (ligger på jobbet).

Petade lite i fotoböckerna jag har på gång och kom i samband med det på hur jag ska lägga tillbaka mina foton så redigeringsprogrammet Lightroom hittar dem igen. Det tog det mesta av kvällen i anspråk. På köpet hittade jag några bilder som växt på sig sedan de togs.

Lustigt nog börjar internet funka på mobilen, när jag kollar klockan 01.42, och det håller i sig.

Funderar hela tiden på vad det kan varför fel och kollar min Airport Extreme Time Capsule, den blinkar gult. Betyder fel. Kopplar bort kabeln mellan min router och nämnda Time Capsule, och vips har jag uppkoppling igen. Återstår att få TC att fungera igen. Vet inte om skrivarna fungerar utan den, som är basen i mitt eget lokala nätverk. Återstår att se.

I dag söndag blir det Haute Photographie på Fotografiska, sen Art Market Fair i Slakthus 5. Tror jag.

http://bagnostian.tumblr.com/post/172720322726/you-feel-swept-you-feel-rolled-away-chelsea

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Back in business”

  1. wow! Ryggsäcken blev som en installation – permanent, inte bra nån som råkade passera. Vilket öga du har! Vilken skit med nätverket. Är det Comhem? Bredbandsbolaget? Kanske sol kommer fram senare på söndagen. Take care!

  2. Bredbandsbolaget. Men min Time Capsule rår de inte på, allt annat har de access att rota i. Sol? Regn från kl 13 säger väderappen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.