Det är inte kattskit

Ny vecka, nya förhoppningar!

Julian Barnes, Citronbordet, väntar på läsning men det gör ett gäng andra böcker också. Finner liksom ingen ro att läsa böcker, eller om det är att ögonen tycker det är jobbigt. Liksom konsten, har några idéer men liksom inte tiden, energin eller vad det nu är som fattas mig. Hoppas sommarsemestern råder bot på det.

Det är inte kattskit, det är duvskit! Bilden är från duvskitna Gullmarsplan. Herregud vad duvträck det var överallt. Jag förstår om affärsinnehavarna är förtvivlade.

Kanske, efter jobbet, går jag på en föreläsning med fotograf Thron Ullberg.

Får iväg beställningen på fem nytryck av min fotobok. Börjar fundera på att göra Slussenboken på Blurb för att jämföra tryck och kostnad. Fördelen med Blurb  är att där ligger ens bok kvar för alla att kolla och att köpa.

Djurgår´n och derbyn, suck! Man slänger in en nyligen värvad meriterad anfallare och snubben går och blir utvisad efter bara några minuter på plan!

https://oldnewyork.tumblr.com/post/172964610141/oldnewyorklandia-jonathan-brand-lower-east

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Det är inte kattskit”

  1. Jo, jag vet. Kanske är det sociala medierna som gör att man inte hittar ron att sätta sig ner och läsa allting man är sugen på. Det suger inte tillräcklig. Om man skaffade sig en god vana, veti fan. Blurb verkar bra, allt som kan göra dig känd, du måste få ihop till alla önskade resor. Johan var och såg Djurgårn senast,e inte kul alls.

  2. Svårt att få till det, att få till tillräckligt med lust och energi. Kan absolut vara slaveriet under sociala medier som gör det.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.