Kategorier
Stockholm

Elände!

Som jag trodde, samtalet med supporten, nya inloggningsuppgifterna – ingen skillnad över huvud taget. Kan inte ens logga in på bredbandsbolagets webbsida, än mindre få min mejl att fungera. Ny kontakt, nytt, om än svagt, hopp. Det släcktes brutalt av min gamla operatör Glocalnet, den mejladressen är körd. Kan åtminstone logga in på webbsidan. Gjorde sen om och rätt angående nya mejladressen (matti.merilaid2@bredband.net). FAN! Adressen @algonet.se var en klenod!!!

Får försöka överblicka konsekvenserna. Dels alla mejl som skickats till mig sen den 2/5 och som jag nu inte kan läsa (det jag inte vet är inte mycket att gråta över). Dels alla nyhetsbrev jag anmält prenumerationen på, dels alla sidor jag är inloggad på med min gamla mejladress och som jag kanske inte kommer tillbaka in på om jag ändrar.  Nåt att bita i. Och rejält stressande!

Kollar Brommapojkarna mot Djurgården för att lugna ner mig lite. En linjeman träffas av en flaska i huvudet och matchen bryts då man tror att den kastats in från läktaren. Det visar sig att det är en matchfunktionär vid sidan av linjen som den assisterande domaren kolliderat med. Matchen återupptas och den dela av djurgårdspubliken som är ett pack skanderar ”det står en hora på linjen, hora på linjen, det står en hora på linjen”. Lagom åt just dessa att det är BP som strax efter gör mål. Bad karma! Det blir matchens enda mål, DIF-torsk igen. En olycka kommer aldrig ensam.

http://gianlucavisconti.tumblr.com/post/173636487184

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Elände!”

Jag tänkte rekommendera Karin Wanngård att köpa din bok, vi är kompisar på FB och hon skrev förordet till min engelska-bok. Hon är Ekerö-tjej och känner en av sönerna.Man kan ju ändå försöka, utan att ha sett, vet jag ändå vad du har gjort tidigare, en del.

De flesta av bilderna i Slussenboken finns i mitt album på FB med samma namn. Om du kommer åt det, kan du ju kika.

YES! Det ska jag. Ikväll är det partiledardebatt och jag ska svara Demoskop, har varit med sedan 2014. Fick en förfrågan 2014, svara ja och sen har jag nog aldrig svikit.

Stängt för kommentering.