Kategorier
Stockholm

Svenska cupmästare

Får väl ägna kvällstiden i Berlin  åt att jobba med mitt nya tumblr-konto. Främst att följa gatufotosidor och den vägen få följare tillbaka. Följde en massa sköna konstsidor också, men de verkar svårare att hitta genom sökning. Kom på att jag ju kan söka på olika -ismer, som suprematism och dadaism, avantgarde med mera, och specifika fotografer som Saul Leiter, Louis Faurer, Kertesz och Koudelka. Lite kul ändå, följare är mer fåfänga. Eller?!

Du gick med i Facebook för 3 år sedan!

Försöker lägga till min nya mejladress på Aftonbladet. Får meddelandet att de skickar en länk för bekräftelse till den nya mejladress jag angivit men det mejlet är förbannat osynligt. (Skönt att få gnälla lite igen!)

Uppdaterar firmware till X-T2:an. Äntligen något som funkar!

Köpte jordgubbar för en vecka sen och de kvarvarande ser fortfarande helt färska ut, som om de vore köpta i dag. Undrar vad de är sprejade med?

Sparar nog mina vadarbyxor ett tag till. Jag kanske börjar fota makro nån gång och då kan de vara bra att ha om jag vill plumsa i nån pöl för att komma på vattenytenivå.

Final i Svenska cupen, Djurgården mot Malmö FF på Tele 2. Inga bra vibbar på förhand. Men som Djurgår´n körde över Malmö! 3-0 och svenska cupmästare! Förbannat skönt!

http://maaglophotography.tumblr.com/post/173615656061

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018