Kategorier
Stockholm

Vinstkramare

Googles webbläsare Chrome har ju fixat flera av mina problem, nu testar jag om jag kan bädda in bilder i mina bloggposter som jag kunde bara för någon vecka sen, genom att använda Chrome. Nix, det problemet återstå ännu att lösa!

Eva Franchell i Aftonbladet:

För det välfärdsindustriella komplexet finns det miljarder skäl att gå in tungt för att stoppa folkviljan och förändra riksdagsmajoriteten. Genom att smörja upp SD:s ledning har dessa vinstkramare säkrat välfärdsvinster på 15 miljarder per år. Man får många konsulter för 15 miljarder. Men man skulle också få 30 000 sjuksköterskor, barnskötare och lärare för samma summa.

Börjar se bilder igen, utan att göra dem. Det är ett gott tecken på att suget börjar komma tillbaka, och det kreativa seendet.

Läser Fotosidan Magasin om min duktiga fotobekant Malin Jochumsen. Kul läsning, hon är verkligen skitduktig! Hon experimenterar gärna med dubbelexponeringar i kameran (fråga inte mig hur man gör), se nedan.

Har mobilen bredvid mig på sängbordet och den låg och hummade hela natten när folk på Flickr lajkade mina bilder. Blir dock lite misstänksam när jag ser korta kvinnonamn på så gott som samtliga.

http://joeinct.tumblr.com/post/174502690377/market-stall-islington-london-photo-by-dorothy

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Vinstkramare”

Stängt för kommentering.