Kategorier
Stockholm

Bollen är rund

Vaknar tidigt och kan inte riktigt somna om. Fyra matcher i fotbolls-VM i dag. Vet inte om jag orkar se alla. Kan ju ha matcherna igång medan jag gör annat och bara kolla när kommentatorerna höjer rösten. Mellan matcherna kan jag ju alltid försöka läsa ikapp alla DN med bilagor som hopar sig på sängbordet. Kanske döljer sig Voltarentuben därunder? Efter lite morgontidningsläsning och sudokulösning somnar jag om och vaknar av att glascontainern vid vändplan slår åtta glas.

Lagom till VM erbjuder mina elever massage. Min nacke känns något bättre efter en natts sömn men massage får jag tidigast på måndag ju. Med eller utan görker på ögonen återstår att se.

Blomvattning och disk som alltid, däremot inget veckobrev till elevernas föräldrar. Jag kan också tömma den interna sopsorteringen på tomglas och kartonger, om andan faller på.

Män i dag har bara hälften så många spermier som för 40 år sedan. Fortsätter trenden kan det leda till människans utrotning, enligt en av forskarna som kartlagt det dramatiska fallet.

Kanske lika bra?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Bollen är rund”

Charmiga och bra barn du har som ”järna” masserar dig med ”görka” på ögonen. Bra bindel. Ja, när vi inte kan göra barn, i alla fall blir det inga barn om vi gör pga av dålig kvaliett på spermierna, då tar robotarna över, så gärna.

Stängt för kommentering.