Kategorier
Stockholm

Valfläsk

Det ser ut att lösa sig med transport till Gnesta. Min fotokompis Malin erbjuder skjuts. Bara att hålla tummarna för att jag får plats på ”öppna planket”. Återstår också att välja bilder och kanske, bara kanske, köpa ramar. Kan köra med de ramar jag redan har, men utan passepartout. Har drygt tjugo printar men får kanske plats med sex till åtta. Tar nog med mig två-tre av mina senaste fotoböcker. Ska vid tillfälle göra om min Ripped and Torn-bok i lyxformat, även om den blir dyr. Satte igång lite tankar, som synes.

De första kvartsfinalerna spelas i kväll. Har planer att åka in vid lunch och strosa runt med kameran några timmar innan dess. Kanske påbörja ett caféprojekt? Men, jag kom på bättre tankar. Får nog tiden att gå ändå.

VAR, video assisted referees, är ett nytt påfund för VM. Kanske för att det avgörs i Ryssland?

Nu osar det valfläsk! Men 70% av lönen är hursomhelst avsevärt mycket bättre än nu. Hoppas det gått genom när jag går i pension.

Gillade flaggskuggan i förgrunden främst, en tillkommer övriga skuggor. Observera hur trafikmärket ger en pilformad skugga som pekar på den unga kvinnan.

Det jobbiga med att ha semester är att det är så lätt att sätt sprätt på stålar. Mitt nuvarande ”behov” är en minikikare för fågelskådning i New York respektive en vidvinkel för tunnelbanefoto, även det till USA-resan. vidvinkel till Fuji. 12 000:- skulle det gå på. Kan ju vänta tills alldeles innan jag åker, då hinner jag nog spara ihop till båda. Minikikaren har stått på önskelistan sen 2015.

Djurgår´n fick sin främste målskytt och allsvenskan skytteligaledare Tino Kadewere långtidsskadad i en träningsmatch häromveckan. Inte kul inför allsvenskans höstsäsong och Europa league. Sportchef Bosse Andersson jagar en ersättare som går direkt in i laget.

JUST NU – PÅ FD: Bosse Andersson bekräftar – blixtsamtal Kadewere-ersättare.

Spännande att se vem det blir.

Irland, Skottland och Wales hoppas att Sverige slår ut England i morgon. Det vore ju mumma!

Sommar, semester och jag passar på att testa ett annat utseende, tema, för den här bloggen. Ombyte förnöjer!

Får till sist tummen ur och bokar en natt på Utö. Blir fint med en liten skärgårdsutflykt.

Avslutar med att kolla den femte Jason Bourne-filmen. Bra action med Alicia Vikander i en stor roll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Valfläsk”

Skönt att du är på hugget, Gnesta here you come. All lycka där. 70 procent lär vara till längre fram, hörde jag och Löven vill att näringslivet ska bekosta kalaset genom skatter. Det vill inte Näringslivet om de ska klara att driva Sverige. Det är förvisso näringslivet som driver Sverige, det har inte Löven förstått. Inte är det de höga skatterna och bidragen, pengarna kommer från Näringslivet nämligen. Fortsatt god energi!

Tycker nog inte att ökade klyftor är en framkomlig väg. Att t ex Attendos VD tjänar 25 ggr mer än en sjuksköterska.

De ökande klyftorna beror inte på om Attendos VD får mer, han omsätter dem dessutom, det är det vanligaste, Att det skulle öka klyftorna är en myt, det gäller att hålla hjulen rullande och inte låta människorna fastna i bidrag.

Stängt för kommentering.