Kategorier
Stockholm

ARBET

Läser om och lider lite med de personer som hittar flera hundratusen kronor efter släktingar. Men i gamla sedlar, som Riksbanken vägrar lösa in då ursprunget inte kan bevisas. Easy come, easy go, typ.

Som väntat är det många tränare och spelare som gjort sitt i sina respektive landslag. Spaniens tränare Fernando Hierro vill till exempel ha ”en ny sportslig utmaning”, andra som ryske veteranen Sergej Ignasjevitj, 38, tackar för sig med ålderns rätt. Neymar fortsätter att snyfta och fundera över om han orkar komma tillbaka efter besvikelsen att åka ut i kvarten mot Belgien. I det svenska laget är det några spelare som är över trettio, men där är det väl bara ”Granen” som funderar på att sluta, kanske även Ola Toivonen. Med tanke på att det ska byggas ett lag till EM, är det kanske dags för större förnyelse än så. Tillför teknik och kvickhet, lägg till målskytte, så kan det bli bra.

Gillar när texter tas ur sitt sammanhang och blir lite abstrakta (bilden).

Kollar Moderskeppets kortkurs om appen Adobe draw och laddar ner den till mobilen. Kan vara kul att leka med. Den är tänkt för iPad och jag har min iPad Pro på jobbet, tyvärr. Du behöver en specialpenna för att kunna rita på skärmen och jag hann planera ett stadsbesök med det ärendet. Sen slog det mig att jag samlade på mig såna pennor på en IT-mässa jag var på i våras. Och ett test på mobilen visar att de funkar, även om de inte är tryckkänsliga.

Försöker sen få fason på min gamla iPad för att ladda ner appen där, men det är såklart strul med alla lösenord och gamla mejladresser. Det jobbiga är att det inte går att bli av med den gamla mejladressen som AppleID, trots att den nya finns som AppleID i ”inställningar”. Vill till sist radera rubbet. ”För att radera, ange ditt Apple-ID”. Ibland är Apple-ID:et mejladressen, ibland ett lösenord. Sjukt! Byter lösenord via iPhonen, men lika förbannat hänger gamla mejladressen kvar! Hittar till sist en väg men får sen trassla med nya inställningarna efter raderingen. Tre timmar tar det att fixa det. Puh! När jag till sist ska ladda ner Adobe draw funkar det ändå inte. Ipaden är för gammal för att vara kompatibel med appen och tvärtom. Livet leker.

Och snart har man skalat sin sista banan:

Ny vecka, inga särskilda planer. Har väl en del som borde göras men jag är luftdriven på min semester så det lär inte bli mycket gjort av det. Lite håglös. Nytt ID ska fixas, dock. Och semifinalerna i VM ska spelas.

Mer kaffe, sen en tupplur!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”ARBET”

Granar, då är du väl hunden som ser ner på granntanten. Hoppas bananerna klarar sig, tar enomdan! Slappa och njut av sommaren, jag är här för att passa hus och hamstrar och annat när barnen ger sig iväg, i september blir det Italien, planerar köpa en Nikon enkel digital system.

Läser man artikeln så ser det inte bra ut för bananerna. En populär art är redan utdöd, vad jag förstår. Betr Nikon, kolla gärna lättare och mindre kameror, som Fuji, Olympus m fl.

Hoppsan, jag skrev granar, menade GRANNAR. Kan det vara åldern som gör att jag ofta tappar numera. Kanske barnbarnen inte får några bananer i framtiden. Yes,we have no bananas, no bananas today! Pling! Med Nikon vill jag komma åt en adapter med vilken jag ska digitalisera mina hundratals, upp till tusen diabilder. Förutom jag vill ut och fota och njuta. Blir lätt knäppgalen, visste du inte.

Stängt för kommentering.