Kategorier
Stockholm

Himmel och helvete i Gnesta

Gnestaplanket i går: stockholmsfotograferna träffas ute på landet. Och vid det här laget känner man de flesta. Det är nog det som är trevligast ändå, för det är flera av dem man inte skulle träffa annars.

Står lite vid sidan av mina bilder får följande första omdöme: ”Den där var inte bra, den får han göra om. Den där var inte heller bra, han måste ha halkat.” Bra start, typ.

En timme senare stannar två kvinnor nedanför lastkajen där vi ställer ut. Den ena frågar: ”Är det där dina bilder?” ”Ja”, svarar jag och anar kanske ännu en sågning. ”De tycker jag bäst om av alla, jag ville bara säga det”. Himmel och helvete inom 60 minuter.

Två generaler, Gnestaplanksdito Bengan Björkbom, tvåa från vänster, och i rosa skjorta ”Fjellis”, som håller i Stockholmsplanket.
Krister Klereus spikar upp sina bilder med tatueringstema.
Malin Jochumsen närmast kameran, som hade den stora vänligheten att erbjuda skjuts och som är en synnerligen duktig fotograf. En av mina favoriter.

Säljer eventuellt en bild, den tilltänkte köparen skulle höra av sig i dag, lördag. Brukar sällan bli nåt då. Några nosar på min Slussenbok, men den är ju dyr.

Vädret är bra, varmt men molnigt och vi står i skugga de första timmarna. Därtill en svalkande bris.

Vaknar till åska och regn! Trodde ett tag att denna vädertyp utgått ur sortimentet.

I dag ser jag tredje och sista matchen i mitt veckopaket med djurgårdsfotboll.

http://leben-bleibt-wirr.tumblr.com/post/176341923952

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Himmel och helvete i Gnesta”

Lyckat i Gnesta alltså. Grattis! Fick du sälja några böcker? Vi har haft familjefirande och jag är fortfarande slut. Massa kändisar. Johan, min yngste påg, 35 år, går alltid på Djurgårdsmatcherna, hälsa. Idag är det tropisk fukt i luften!

Tack! Nix, inga böcker sålda men jag fick några fina omdömen om slussen-boken.Tropisk fukt i luften, skulle hellre ha tropisk frukt.

Stort tack, Göran! Den breda allmänheten har dock inte upptäckt min storhet, ännu 🙂 Det kanske blir en Vivian Mayer-effekt. Ha det bra själv. Göran!

Stängt för kommentering.