Het onsdag

Två dagar  avklarade av andra arbetsveckan efter semestern och det har varit fortsatt trevligt. Och det har varit något svalare. Ändring på det i dag och i morgon då det blir att gå genom skärselden igen.

Mats Gardell har under året blivit vetenskaplig ledare för  Centrum för mångvetenskaplig forskning om rasism.och utkommit med boken Den ensamme terroristen.  Läser en intervju i Ordfront Magasin med honom där han undrar över flatheten mot den inhemskt odlade terrorismen:

– Var står åklagare och polis politiskt? Skulle gärna se en djuplodande undersökning inne i kåren.

Mattias Gardell menar att det också borde undersökas närmare varför svenska åklagare är så ovilliga att använda terroristlagstiftningen mat radikalnationalistiska terrorister, nu senast i målet mot de tre bombmännen iGöteborg.

Upp kl 6 efter en drömrik natt, var får jag allt ifrån? Trött, hur som helst.

Såg Malmö FF bara få 1-1 hemma mot ungerska Vidi i kval till Champions league. MFF har redan ett antal miljoner på sitt konto så de kan gärna bli utslagna, tycker jag. Trots att de är svenska.

http://exislanegra.tumblr.com/post/176757717819/andrescanal-andrés-cañal

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Het onsdag”

  1. Det händer att jag drömmer och minns drömmarna. Jag var på party hemma hos sonen Per och Elin. Jag kom dit naken. Ingen brydde sig om det alla var vanligt vänliga. Men jag tyckte det var jobbigt att vara naken, så jag bad om Per om en rock att ta på mig. Det kom ingen, jag var ute i skogen och ringde i två telefoner till honom, men kom aldrig fram. Gick tillbaka naken, vaknade. Vet inte hur det gick. Elin tittade i drömboken och läste att det tydde på sjukdom och olycka att jag gick naken. Hon lovade mig att jag skulle få låna en rock om jag kom naken till det party vi nyligen haft. Och Elin trodde mest det handlade om värmen och att man faktiskt inte klara att ha kläder på sig inne eller när man sover.
    Ha en fin dag i skärselden!

  2. Tolkning eller tydning av mina drömmar tror jag inte på, det skulle inte vara mer trovärdigt än ett horoskop i mitt fall. Men jag gillar mina drömmar, hur de ibland spårar ur och tar en annan vändning.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.