Skitstormen har börjat

Helg igen. Åka in och shoppa tumgreppet till Fuji X100F:n, kanske. För att ha en anledning att göra nåt. 23° grader utlovas, det låter okej.

Å andra sidan är Premier league igång igen, med en massa matcher både lördag och söndag. Om man nu skulle behöva en anledning att inte göra nåt.

Skitstormen har börjat. Sossarnas hemsida låg nere efter attacker av hackare från Ryssland, Nordkorea, Spanien med flera och i min postbox låg propagandamaterial och valsedel från osvenskarna i NMR.

Iphonen är bra att fota med på tunnelbanan, är det bara hyfsat ljust blir kvaliteten helt okej. Och det som skulle få mig att byta upp mig är just om en ny modell av iPhone skulle få en bättre kamera.

Får en avi från PostNord, gissar att det är mitt NYC Metrocard. Det har hamnat ute i Kummelbergets industriområde av någon anledning, på PostNords expedition där. Går in på nätet och omdirigerar till Stora Coop.

https://yesterdaysprint.tumblr.com/post/176868251149/the-akron-beacon-journal-ohio-june-11-1941

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”Skitstormen har börjat”

  1. Fattar NADA att de överhuvudtaget för såga nåt, igår kom NMR reklam i postlådan och det kändes bar så pestsmitta till min pappersinsamling. Fy fan! Fin bild!

  2. Den här flatheten, att tillåta en organisation som är öppet rasistisk, som hotar politiker och journalister, som vill avskaffa vår demokrati, får en att undra vilken sida poliser och åklagare står på egentligen. Och partiernas oförmåga att formulera ett klart och tydligt alternativ.

  3. Precis, vilken sida står de på. Det är ruskigt. Jag tycker att det skulle räcka med att HETS MOT FOLKGRUPP skulle räcka för att förbjuda dem att visa sig på gator och torg. De får alltså demonstrera, det är obegripligt. Alla har enligt lag rätt att såga sin åsikt, vad är det för skit!

  4. Hoppas du förstod vad jag menade. Det blev lite underligt skrivet, jag var väl FÖR upprörd. Ja, hur kan det få fortgå!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.