Kategorier
Stockholm

Species 6254

”Something’s not right”, hör jag från en kvinna vid frukosten. Har hon verkligen koll på mina blöta skor? 
Tar tuben downtown mot the South ferry, byter vid 14th Street för att komma till Brooklyn. Hoppar av på Hoyt street. Har ingen aning om var jag är men har gott om tid att ta reda på det. Kollar kompassen på mobilen och lufsar norrut. Nja, det var inget bra, svänger österut och kommer så till Brooklyn Navy Yard.

Här som på Manhattan ligger det formliga sopberg på vissa gator. Och ofta ser man väntande människor, de sitter bakom nåt staket eller bredvid någon infart. Och väntar!
Hittar sen Kent Ave både i verkligheten och på kartan. Tar mig upp på Williamsburg Bridge och snirklar mig till en tunnelbanestation och direkt upp till Foley’s. Champions league. Man C mot Lyon. Skräll: 1-2!
Aftonbladet just nu: Larm om nakna män. Tänk vad man missar!

Missade även ett strömavbrott på gröna linjen mitt under rusningstrafiken, där kunde jag suttit om jag inte suttit på Foley’s. Verkar också komma hem mitt i en höststorm. Vissa saker går kanske inte att undvika?
Automatisk påfyllning av coke. Fyra stycken hann det bli, inte ett spår av dem på notan. 
”Our species 6254, its an organic species…”, man snappar upp intressanta samtalsämnen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Species 6254”

WOW! Bilderna på Fotografiska snart. Blås inte av planet. Det var lite sommar här igen och så blev det höststorm! Välkommen hem!

Fotografiska har ju nån höstutställning snart, som jag missade ansöka till. Spanade då och då, men hittade inget om det.Blir en omställning att komma från det ytterst behagliga New York-vädret till ett höstblåsigt Stockholm.

Stängt för kommentering.