Kategorier
Stockholm

Korny

Fick svar från Galleri Korn. Rimlig kostnad ändå, 5.000 kr för en vecka. Lokalen är kanske lite för liten för att härbärgera mina vildaste idéer. Galleri Bellman, som inte svarat, är rymligare. Ligger lågt till januari, då jag hoppas vara solvent igen. Eller så ställer jag ut mina slussenbilder där och sparar gatufotot till en annan gång. Och samma aber kvarstår ju, hur ska jag få dit och hem alla foton. Och jag får ta ledigt för att sitta på galleriet när ingen kommer. Kanske kan jag ha kvällsöppet bara?

Ser ett bra gatufoto från morgonbussen. En äldre kvinna rastar sin hund och står så att hundens huvud skyms av hennes ben. På armen har hon en väska med – ett hundhuvud! Tyvärr har jag ingen möjlighet att fånga scenen från bussen.

Funderar allt oftare på att säga upp morgontidningen. Gillar sällan åsikterna den för fram på ledarplats och dess NATO-ivrande. Kultur- och Stockholmsdelen är de jag läser mest ur.

Hej vad det går, redan tisdag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Korny”

Kul att du skall ställa ut.Jag vet ju att du bara ser möjligheterna och inte svårigheterna!Jag ställer upp som gallerivakt när ingen kommer,så att när du kommer är alla där.

För varje vecka närmare döden, trist att behöva tänka så, men det är en realitet. Äntligen planerar du för vernissage och om jag har bilen kvar kan jag köra. Men fan vet, jag tror jag gör mig av med den. Dock går det bra med bokförsäljningen just nu och jag kör lådor till Kista samt packar och skickar per post. Spännande med Slussenbilder, det kan bli populära också

Stängt för kommentering.