Troll i farstun

Snacka om träningspass! Baxar hem 25 stentroll från Ängsviken, vägande lika många kilo. Senast jag hade så mycket på axlarna var nog när jag knallade över Vindelfjällen från Björkheden vid Vindelälven till Adolfström vid Laisälven. 80-talet, kanske? Passar på att fota såklart och som vanligt lyckas somt, medan annat blir för oskarpt. Min gamla arbetskompis från tiden i Orminge, Annika, bor just ovanför och är nere med sin man för att hissa upp båten ”Silverpilen” för vintern. Så jag får mig en trevlig liten pratstund. Rätt trevligt även att lufsa runt i skogen för där hälsar de flesta på varandra och även på naturfotograf Merilaid.

Återstår att få med sig trollen från farstun till skolan. De får transporteras i etapper, att släpa 25 kilo är inget jag utsätter mig för igen.

Den här abstrakta tavlan är jag förbaskat nöjd med. Snö över blåbärsriset, vilsna själar lämnar det jordiska, det går att hitta allt möjligt efter sinne och smak. Dock ingen Facebook- eller Tumblr-vältare. 

Fortsätter att gå genom bilder och arkivera. Några coola slussenbilder försvann när strömspiken förstörde mina externa hårddiskar för ett par år sen. 

Ny arbetsvecka stundar. Förra veckan var riktigt trevlig så det känns bara kul att åka till jobbet. Därtill lönemåndag, men jag hamnade ju på minus denna månad så jag får vänta på decembers utbetalning.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Troll i farstun”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.