Sthlm forever

Kung Bore överraskade med en fet glidtackling precis utanför porten och jag kommer hem med en öm höft.

Klämmer både Fotografiska och en öl efter jobbet då det gick bekvämt att kombinera. Jag tror bestämt att det rasslar ner en köttbullemacka också.

Vernissage på Sthlm forever, en bra blandning stockholmsbildet från förr och nu, Richard Avedon till Paul Hansen. Ett par bilder ligger i linje med vad jag plåtar.

Får sällskap på en av två sittplatser av en äldre herre som behöver knyta sin sko. Han jobbar med att hjälpa fotografer att få deras bilder att se bra ut, berättar han. Bor nere vid Hornstull och brukar kolla vilka som ställer ut på Galleri Korn. Vem vet, kanske dyker han upp om/när jag ställer ut? Vi var överens om att Smolianskys episka slussenbild borde varit med.

Gunnar Smoliansky.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Sthlm forever”

  1. Ja, den bilden var episk. Du lever din dröm och du är på väg i rätt riktning!
    Fotografiska passerar jag ju oftast bra, men jag har varit där några gånger. Imponerade shop också

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.