Kategorier
Stockholm

Dyrtid

Veckan inleds med en decimeter nysnö och Orminge är klätt i vackraste vita linnet från topp till tå. Snöplogar bråkar i fjärran och den rostiga ungkattan kommer jamande upp från skogen. När morgonbussen rullar in går det knappt att se vilken buss det är för all snö.

Gör en ny utställningsaffisch, nästan bättre än den förra. Vad tycker ni? Mejlar den till Galleri Korn för påseende och synpunkter.

Lämnar som sagt in ett foto för inramning. 1710:- med ram, passepartout och reflexfritt glas, på det senare kan jag spara 230:- . Det pekar mot att jag får lägga ut dryga 20 lakan för min utställning! Jag säger bara kellojasi soita! Skippar Twangs evenemang, är för tidig och vill inte vänta. Har inga pengar att köpa nåt för heller..

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

10 svar på ”Dyrtid”

Kan också bara säga, bra att den är på svenska, vi är inte i New York utan Stockholm. Annars tycker jag båda affischerna är lika bra. Bravo!

Jag tycker båda är bra men färginslaget på den ny kanske drar åt sig blickarna lite mer. Och bra att du fått dit adressen till gallerit så jag hittar dit!

Matti! Jag tycker ovanstående affisch är jättebra, m e n texten ”Matti Merilaid” är l i t e otydlig mot bakgrunden.

Stängt för kommentering.