Kategorier
Stockholm

Götgatan avenue

Avdelning ”det var bättre förr”: Hönsen sprang omkring utan huvud. Ingen stress på den tiden… Nu jagar folk runt som yra höns istället.

Har redan hunnit en trappa ner i trapphuset när jag kommer ihåg att jag behöver min dator till ett av dagens skolpass. Sicken tur! Misstajmar istället morgonbussen. Det är -9 kallt och en talgoxe hälsar ljuset. På Skanstull går en mellanstadieelev i sitt eget tempo mitt i folkströmmen, fullt fokuserad på sin mobil.

Har skrivit det förut, jag tycker övergångsstället utanför Medis t-uppgång och över Folkungagatan påminner om en streetcrossing på Manhattan och Götgatan är sen lika fullpackad med folk som nånsin en NYC avenue.

Vårjackeväder och mössfritt redan i morgon? Får kanske ge det ett försök om/när jag åker in till vernissagen på Åmells. Får ha en mössa i fickan utifall att det blir en vindfaktor att räkna med.

Tunnelbanetrapporna gillas inte av vänster patella! Annars känner jag inget alls av den.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Götgatan avenue”

Lite kallt på lördagen, men söndag blir det ju kanon, hoppas det inte bara är lur. Ja, min pappa högg huvudena av våra tuppar och sedan blev de mat på bordet. Kaninerna blev också mat på bordet och fina pälsar till oss tre flickor med kaninmössor och muffar. Vi hade självhushåll till stor del, min pappa vara lärare på landet. B.skolan stod på vår tomt, pappa var alltid hemma. Så hade jag det den första tiden i mitt liv, bäst var den underbara friheten, ingen hade tid att bråka med mig, jag var yngst och hade den stora trädgården, skogen och bondgården att leva fritt i och rumla runt. Bra början iaf. Trevlig helg

Stängt för kommentering.