Kategorier
Stockholm

Med SL

Hade svårt att somnat en tänkte att det är ju lördag när jag vaknar och då kan jag ju sova ut. Men, jag vaknar tidigt som vanligt och det går bara inte att somna om. Men det blir sannolikt en middagsslummer i eftermiddag. Nu är det listan som gäller.

Tänker mig som sagt att åka in och kolla fotoboksutställningen på CFF senare i dag, och kanske göra några bilder samtidigt. Kanske kan jag fylla på mitt skräpalbum. Och jag åker in med SL.

Lita samma konception mina Ripped and torn-affischer, något som en gång var och som naturen och elementen förvandlat till något annat.

Slår mig att jag skulle behöva kolla på mina Canonkameror. Har inte använt dem sen jag köpte Fuji för ett antal år sen, kommer knappt ihåg hur man gör längre. Synd om de bara ska ligga och samla damm, det är ju bra kameror och objektiv. Att sälja dem ger för lite i förhållande till hur mycket de kostade respektive hur bra de är.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Med SL”

WOW! Kan nån kan Cannon! Jag hade också Cannon en gång, på Ericsson. Det blir en bra dag för foto. Skriver du bara ut vackra bilder?

Stängt för kommentering.