Kategorier
Stockholm

Aktiv söndag

Ett gäng visitkort printas med olika bilder på. Är en stor fan av DIY (do it yourself). Återstår att skära till dem. Om nu någon är intresserad, tänker mig att erbjuda dem på utställningen. Det blir för övrigt sex bilder i A2 som jag låter rama in. Lämnar in dem i eftermiddag, efter jobbet.

Bilden nedan håller jag högt. Är förtjust i den svartvita resten av en affisch mot den nerklottrade fiberskivan. Ett av många motiv jag hämtat på Slussen.

Den svartvita detaljen ovan återfinns till höger i bilden nedan. Rätt kul, va?!

Min gamla förstoringsapparat har jag nu till sist lagt ut på Fejan. Skänkas till någon som kan hämta den. Annars får det bli grovsoporna. Hatar att slänga saker som funkar, men jag har inte plats för den. Och den har stått med på min lista i en månad nu, skönt kunna bocka av den. Fast den kanske återkommer som slängobjekt.

Enklast möjliga publikation på Crimson, ”Fotojournal av naturpapper”, 14,5×21 cm á 109:-. Det vill säga A5-format, lite litet kanske? Gör sen en ”catalog” på Mag Coud iallafall, i A4-storlek och 8 sidor. Får se omjag kan lista ut hur jag ska skicka den för tryckning.

Det visar sig att jag inte kan se Fotbollskanalen och Djurgården-Elfsborg, och Telenors webbsida kan inte öppnas så jag kan kolla om jag ska kunna se den, eller om det behövs ett utökat abonnemang. Vill minnas att jag kunde se matchen mot Frej, men den kanske gick på en annan kanal?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Aktiv söndag”

Stängt för kommentering.