Reflektioner lördag 16 :e mars

Min sudoku-app jävlas med mig, den stänger av sig själv. Mitt i ett spel, ibland redan efter några sekunder. irriterande är bara förnamnet! Å andra sidan minskar ju min skärmtid. Ska försöka hålla mig borta från stordatorn också.

Lutar starkt åt en innedag, skippar vernissagen. Ska försöka få lite ordning nånstans. Det jobbiga är att grovsoprummet inte är öppet förrän i morgon kl 18, när man vill slänga grejer NU.

Printar en naturbild med samma färgskala som bilden ovan och har nu två rätt bra i denna påbörjade serie. Behöver fler.

Nån stackare har vunnit 562 miljoner på Eurojackpot. Jobbigt att få sitt liv förstört på det viset.

Er livstil är en provokation mot resten av jordens befolkning och ett hot mot mänsklighetens överlevnad.
Men om man inte håller det utan låter det vara ifred i sin bur?Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

9 svar på ”Reflektioner lördag 16 :e mars”

  1. ”Det finns. Men det tar tid och kostar nästan lika mycket som att åka förstaklass i flyg. Men då ingår måltider, sex övernattningar och aningen renare miljösamvete”. 18 500:- enkel resa och från Southampton. Bilden är från Sarvträsk.

  2. Har nog läst om planerna för Sarvträsk tidigare. Undrar dock över översvämningen av vassområdet som jag tror gör det omöjligt för t ex vattenrallen att återvända. Nån har dämt upp utloppet, varför?

  3. Alla planer verkar hämmande för djurlivet, som alltid. Men du ska ju vara miljömedveten och inte flyga. Tror på bättre bränsle, för vi lär inte kunna stoppa flygandet, det ökar.

  4. Det är mycket som ökar, plast i naturen t ex. Svårt med utrikessemestrar om man inte får flyga. Å andra sidan är det att lägga allt ansvar på den enskilde individen, när det är de stora miljöbusarna som ska fås att ta ansvar och betala.

  5. NZ har förbjudit plastpåsar, jag fattar inte att hela jorden redan har börjat ett avvecklingsprogram av plast. Bland annat. Mycket man inte fattar.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.