Kategorier
Stockholm

Denna dag ett skämt

Till sist åker så förstoringsapparaten ut. Den var för skrymmande, och jag har ingen användning av den. Försökte skänka bort den, men det finns säkert bättre apparater på en marknad som är mindre nu med det digitala fotots ankomst.

Är lite osäker beträffande den enkla publikationen. Vill inte ha fler än max 30 st och det får inte kosta särskilt mycket heller. Funkar det inte med Blurb, lägger jag nog ner. Laddar hem en plug-in trots att macOS och InDesign-versionerna inte matchar Blurb´s specifikationer.

Vecka 14 påbörjas en skämtsam dag och först vecka 16 är det påsklov. Jobbar hela lovet men det avslutas med fyra lediga dagar. Och i slutet av veckan efter det…

Allsvensk premiär för Djurgården hemma mot Sundsvall.

https://saarandom.tumblr.com/post/183719408661/ein-bleistift-und-radiergummi-from-a-1928-dadaist
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

6 svar på ”Denna dag ett skämt”

Blurb! Du verkar frisk nu? Skämtsam dag.

Nån gång på 90-talet ringde jag hemifrån Ekerö till min syster på Mälarhöjden. Hon hade sjötomt och brygga. Jag från Ekerö sa: Det står en häger på din brygga, kolla. Och hon gick och kollade. Det stod ingen häger på bryggan. April April. Det var genant att hon gick på det. Kära syster! April, april!

Ja, det är ju alltid en tröst, lura min kära syster så. Hon finns inte på jorden, hjärntumör, sa adjö den 31 oktober 2006. Har en tio år äldre syster kvar i Uppsala, som jag pratar med varje dag. Du är frisk nu då? Bra!

Stängt för kommentering.