”Var är mitt huvud?”

”Var är mitt huvud?” frågar en knatte sin mamma på bussen. ”Jag menar min hjälm?”

Hämtar ut min UPS-försändelse på Björknäs spel och tobak. Tror det ändå gick på ett ut, Folkungagatan eller Björknäs. Och magasinet ser riktigt bra ut!

Betar av tråkrutinerna, disk, tvätt och blomvattning redan på fredagskvällen för att få en bättre disposition av helgen. Tänker mig ett besök på Fotografiska och artist talk med Jesper W. och lite fotografering innan.

Och jag har ju en soffa att slakta. Ska spara det nya tyget jag satte på baksidan för att, om jag orkar, klä om ett par stolar jag har i hallen. Plus lite mer röjning. Börjar med soffan. Blir både imponerad och ledsen när jag tar isär den bit för bit, med riv och slit, och ser hur gediget den är byggd. Inget fuskjobb där inte. Lär ta en stordel av dagen, och fylla en del sopsäckar. Men det blir skönt med mer plats i vardagsrummet.

Dammig var den soffan. Tänk om dammkornen kunde berätta var soffan en gångs stått, vilka som suttit i den. Funderar på om mannen vi hämtade den hos, sparat den av nostalgiska skäl, den var ju trasig och sliten då.

Kör musik på stereoanläggningen medan jag jobbar, för första gången på länge. Vanligtvis kör jag Spotify på datorn. Bättre ljud och volym nu.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ””Var är mitt huvud?””

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.