Kategorier
Stockholm

Tennis i förorten

Flop, flop. Jävlar! Fan också! (Det spelas tennis i förorten.)

Ser fram emot utställningen, såklart, men även att få hem bilderna igen och hänga dem på de egna väggarna. Funderar på transporten av bilderna. Proppade resväskan full men då blev den förbaskat tung. Och glaset ska ju hålla. Därtill ska några trappor forceras vid de olika tunnelbanestationerna. Tål att tänka på. Hittar i alla fall lite stötdämpande emballage.

Tre dagar kvar att fixa det sista. Två ramar till behövs, lite fästmassa och lite annat smått och gott. Vill hinna klippa mig också. Man kan fundera lite på hängningen, jag har ju alla mått. Skulle vilja hänga fyra tavlor med liknande motiv i en grupp om fyra, med två ovanför och två under. Det funkar kanske inte här, där tavlorna hänger i en nylonlina från en list uppe under taket.

Ska affischera på jobbet, några kollegor kommer att dyka upp. Kanske några elever med föräldrar under lördag och söndag.

Avslutar ledigheten med att se tre avsnitt av Hockeyns historia på Svt Play. Vissa matcher minns jag fortfarande, andra har jag glömt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

11 svar på ”Tennis i förorten”

Behöver vara där redan kl 8.30 för att få nyckeln. Vill få med mig så mycket som möjligt då. Orkar du upp så tidigt så är du välkommen med transporthjälp.

Pratar vi fredag då? Jag är uppe straxt efter sex,
Ska sen äta lunch med min gamla arbetsgivare och prata jobbhjälp så där emellan ska ska det väl hinnas med lite transport hjälp.

Nu blev jag osäker om kommentaren kom med till 8.30 ska det inte vara något problem, vi pratar om fredag?

Den kom med!
Skulle tippa på en halv timme plus lite extra marginal för rusningstrafik

Min telefon håller på att dö av strömbrist efter el lång dag men ring mig imorgon 0739819262 så kan vi komma överens

Stängt för kommentering.