Kategorier
Stockholm

Repris?

Möter en man som sjunger sin väg till jobbet, eller vart han nu är på väg denna arla tisdagsmorgon.

Får svar från Konsthallen, som förutom att de vill veta lite mer om bilderna jag bifogade, berättar att de har lediga tider i sommar. Så jag kanske ska lägga en av fyra semesterveckor i juli på en reprisutställning så de som missade Galleri Korn-upplagan får en chans till.

Onsdag och Första Maj. Försöker sova längre än till klockan sex, men det går inte. Bestämmer mig för att stanna hemma och ta igen det jag missade i helgen av lägenhetsunderhåll med mera. Få knyta näven framför teven och skandera slagord medan jag knäcker en öl eller tar några glas vin. Sen har jag bilder att hänga upp och bilder att plocka ner från väggen och stuva undan någonstans. Det kräver tankeverksamhet.

Vernissageblommorna har vissnat, kul med snittblommor. Har köpt nya krukväxter av enklaste slag hoppas jag, som ska ersätta de gamla risiga jag tidigare slängt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Repris?”

Fantastiskt med ny utställning redan i sommar! Bra! DU på väg få ny karriär efter pension. SÅ du demonstrerar inte, jag har aldrig gått i ett förstamajtåg. Inte min grej!

Tack, alla har ledigt för att fira mig, något annat vet jag inte. Dåliga snittblommor som inte ens höll i en vecka. Sorry

Stängt för kommentering.