Kategorier
Stockholm

Bevisa din mänsklighet

Det var nära att det inte blev nåt blogginlägg denna söndagseftermiddag. Jag blev tvungen att bevisa min mänsklighet, bara det är svårt, genom att lösa ett mattetal, och här blev det riktigt besvärligt. Herregud, jag är 66 bast! Ska jag behöva googla vad 6+4 är för att kunna komma in på min egen blogg?!

Kul att göra abstrakta bilder av blommor.

Tålamod är en dygd när man plåtar makro. Har inte direkt fickorna fulla av det när jag lufsar ner till träsket med makrokameran i väskan och -stativet i handen. Hade jag sett något extraordinärt hade jag nog gjort mig omaket att krypa ner till marknivå. Så icke. Men lite fågelskådning blir det. En sädesärla släcker törsten och/eller fiskar upp käk från vattenytan några meter bort. Påminner mig om att hålla koll på adaptern så jag kan använda mitt Canon EF 100-400mm. Det hade varit perfekt för ett sädesärlefoto. I träsket simmar denna dag en svarthakedopping och hela tre par grågäss, ett par gräsandshanar likaså. Får ta mig samman och ta mig ut till Ågesta nästa helg.

I centrum har NMR skitat ner med sin tyrruna på flera ställen.

När jag kommer hem tycker jag att jag gjort mig förtjänt av en öl och öppnar en Radio the mothership double dry hopped imperial IPA. Den doftar löftesrikt av kattpiss, de godaste ölen jag druckit har alla haft en doft av kattpiss. Utom Savantgards NEIPA, som är överlägsen etta på öllistan.

Kanske ingen kanonlåt, men sångaren är rätt skön.

Har sen problem att importera bilderna från minneskortet till Lightroom. Bilderna syns på skärmen men går inte att importera. Senaste import 12 bilder, säger Lightroom, och när jag kollar så finns bilderna ändå där. Men då så.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Bevisa din mänsklighet”

Full fart! Hur kommer det sig att det är så olika fåglar i Sarvträsk, du som vet? Mellanlandningsbana? 66 verkar en bra siffra, och jarå 74 fast jag känner mig som 30 bara för att glömma bort att jag inte har långt kvar till.

Stängt för kommentering.