Kategorier
Stockholm

Adaptation

Vaknar strax före soluppgången, det vill säga strax efter klockan fyra. Ljust och jävligt och det går inte att somna om.

Plåtar en massa barn på Fritidshemmens dag. Kul att se dem apa sig framför kameran, och några kommer tillbaka gång efter gång. Och alla ungar är ju förbannat fotogeniska.

Noterar att syrenerna är på gång, gissar att de hinner blomma före skolavslutningen.

Får svar från Cyberphoto och de är på väg att ta hem adaptern jag frågade efter. Beställer. Sen får jag hålla tummarna att den funkar till mitt Canon 80-200mm respektive 100-400mm. Kommer kanske en bit in i juni.

Vet inte om d:o är skämt eller fullt allvar. ”Hindu-Arabiska siffror är de talsymboler som används mest internationellt och i bland annat svenskan (0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9). De arabiska siffrorna har sitt ursprung i Indien där de tillkom ca 400 f Kr.” Wikipedia

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019