Kategorier
Stockholm

Guds navelludd

Det är 23 grader varmt och guds navelludd far genom luften. Jag imponerar på min omgivning med en över trettio år gammal Sellbergskepa. Hur ful som helst! Det är säker värmen som indirekt är orsaken till de grymma sendrag jag får på kvällen. Fyller på med tre glas vatten och hoppas det hjälper.

Perfekt väder för vår skolgårdsvernissage med andra ord. Diverse barnhantverk avyttrades till förmån för Naturskyddsföreningen och det flöt in bra med stålar vad det verkade. För egen del är det skönt att inte behöva sy på ett tag och att slippa fler brännblåsor av limpistolen. De fem jag har räcker.

Tandläkarbesök inleder denna onsdag, bara nöjen. Förhoppningsvis nöjer han sig med att krafsa bort tandsten. Bara jag kommer ihåg att ta min nässpray. Kan inte tänka mig nåt värre att ligga på rygg med salivsug och en massa vatten i svalget och inte kunna andas med näsan.

Ständigt dessa män!

Boston mot St Louis i Stanley cup-finalen, där ser man.

https://thewolvesatnight.tumblr.com/post/184994319963
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Guds navelludd”

Snart sommarlov! Du har långa sådana va? Och då har Guds navelull (aspludd) regnat bort och fröna borrat ner sig i marken. Så många aspar det blir, en lövskog invaderar oss och vart ska vi ta vägen!

Stängt för kommentering.