Kategorier
Stockholm

Gul blomma tis fm

Har packat bilderna till utställningen. A2-varianterna får åka resväska och den baxar jag med mig när jag hämtar nycklarna torsdag kväll. A3-bilderna kan lättare bäras i kassar så de tar jag på fredag när jag åker in och ska hänga utställningen. När jag ska hem igen efter utställningens slut lutar det åt taxi för att slippa åka fram och tillbaka. Det finns inte en chans att jag får hem allt på en gång. Men den dagen den sorgen. Jag kanske har sålt rubbet och då är det ju inga problem 🙂

Sen tillkommer lite smått och gott, som vernissage vin och -muggar, kanske snacks. Småkorten ska med och katalogen till förra utställningen och skäkert nåt mer jag kommer på.

Försöker skriva ut prislistan men det syns ingen text!? Lattjo! Det låter som om skrivare skriver ut och det kommer ut ett papper efter ett tag, som om det var text på det. Men det är blankt. Kör en huvudrengöring, på skrivaren alltså. Även om det kanske är ett annat huvud som skulle behöva det. Men det funkar.

Slänger ett gäng tavlor som mamma hade på väggarna hemma. Sparar några ramar med glas och försöker printa ut bilder i en storlek som passar. Tänker mig några abstrakta saker som kan pryda mina tomma väggar under utställningen. Men måtten är lite udda. Ändå något att roa sig med.

Hjärtat – Bo Bergman (1869-1967)

Hjärtat ska gro av drömmar,
annars är hjärtat armt.
Liv, ge oss regn som strömmar.
Liv, ge oss sol och varmt.
Så blir det ax omsider,
och med ett tack till allt,
gå vi mot skördetider, vemod och vinterkallt.

Må (spel-)djävulen ta alla spelbolag! Är förbannat less på att se deras fördärvliga reklam överallt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

8 svar på ”Gul blomma tis fm”

Man tar en näsduk, petar in den i ena örat och drar ut den lite genom det andra. Sen är det bara att köra fram och tillbaka tills önskad effekt uppnåtts. Vid svårare fall kan med fördel cillit bang användas, obs i små mängder. Överdosering kan orsaka irreparabla skador.

OK Cellit Bang är det nåt rengöringsmedel?
Hur som helst, jag får stå ut med vad skit som finns i mitt huvud, jag vågar helt enkelt inte CELLITBANGA.

Cellit bang fixar allt! Man kan headbanga om man är inne på heavy metal och man kan cellitbanga om man är inne på heavy mental.

Snacka med mellansonen så kanske han nog gå med på det här. Han är Heavy Metal!

Stängt för kommentering.