Kategorier
Stockholm

Latmaskens revansch?

Bara den här dagen, sen har ännu en arbetsvecka förflutit. Nästa vecka inleds med två planeringsdagar på annan ort och jag får fundera på om jag ska blogga, och i så fall hur, eller om jag ska vila från den. Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt.

Ska bli intressant att se om jag orkar hålla i min avfettningskampanj i helgen då vädret är tveksamt och latmasken ser sin chans till revansch. Och sen under nämnda planeringsdagar. Men kanske finns där någon promenadslinga. Och jag kommer att tassa runt i kvällningen och se om jag kan göra någon bild.

Bör kanske fixa min variant av Planketaffisch. Uppgiften stod med redan på förra helgens lista men blev ändå inte gjord.

Kollar runt lite på FB, fy fan vilka drägg som huserar där!

Hjalmar Gullberg – Ort och årstid

Ort och årstid: från det ena
rummet bara gå till nästa
rum – så enkelt och så lätt.
Vid din hand.

Utan längtan, utan saknad
väntar jag vid fick-
existensens sjö
ingenting. Bäst så.

Lika långt från finnas till
som från döden ligger färje-
stället. – Leva:
vara där du är.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Latmaskens revansch?”

Stängt för kommentering.